Gorinchem

info@blx.nu

+31 (0) 621 282 727

Contact

Bij BLX bent u van harte welkom voor alles van A tot Z op het gebied van auto-elektra. Bij ons geniet u van ruim 30 jaar ervaring met allerlei elektronische autoaccessoires zoals boordcomputers, rittenregistratie, camerasystemen en alles op het gebied van veiligheid en comfort voor al uw voer- en vaartuigen. Ons team van ervaren en gecertificeerde auto-elektramonteurs komt uw producten met alle plezier bij u op locatie installeren om u volledig te ontzorgen.

BLX-WorkGroup BV

BLX is al 30 jaar uw betrouwbare partner in auto-elektronica. Sinds onze oprichting in 1988 profileren wij ons als onafhankelijk inbouwspecialist, bestaande uit een groep van zelfstandig werkende auto-elektriciens welke wij door onze centrale planning aansturen. Uiteraard voldoet ieder van hen ruimschoots aan het begrip auto-elektricien met de daaraan verbonden opleidingen en certificeringen.

Als on-field installateur zijn wij dé schakel tussen fabrikant, leverancier of ontwerper en de wagenparkbeheerder, vanaf de ontwikkelingsfase tot aan de onderhoudsfase Onze bedrijfswagens kunnen daarbij met recht een mobiele werkplaats worden genoemd, volledig ingericht en aangepast voor het werken op locatie.

Installatie op locatie

In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een gespecialiseerd bedrijf in het op locatie installeren van elektra voor uw auto. Zo implementeren wij onder andere vrachtwagenboordcomputers, camerasystemen, ritregistratiesystemen, navigatie, tankregistratie, omvormers (12/24V naar 230V), automatische schotelantennes en alle overige auto-elektra die u zich maar kunt bedenken. Wij komen graag bij u langs om de installatie van u uit handen te nemen en u zo de beste kwaliteit en service te bieden.

WE CARE ….. FOR SURE

Meer informatie of contact opnemen?

[ninja_forms id=1]