Gorinchem

info@blx.nu

+31 (0) 621 282 727

Contact

Eenvoudig al uw bedrijfswagens beheren? Dat is mogelijk met behulp van BLX ritregistratie! Middels een ritregistratiesysteem houdt u namelijk heel eenvoudig en Automatisch kilometers en rijgedrag bij. Op die manier heeft u te allen tijde van een exact en compleet (betrouwbaar) overzicht, zonder dat u onnodig veel tijd in de km administratie hoeft te stoppen. Daarnaast bespaart u bovendien ook nog eens op kosten! Dankzij rittenregistratie weet u continu waar uw voertuigen zich bevinden en kunt u precies plannen en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Voor de belasting zijn zaken zoals kilometerregistratie verplicht, maar met een rit registratie of boordcomputer systeem (tevens bekend als blackbox) heeft u uiteraard nog veel meer opties. Door ons uniek data-filtersysteem kunt u het precies naar uw wensen inrichten. Bovendien kan BLX de systemen direct voor u op locatie installeren. Wij zijn al 30 jaar professionals op het gebied van auto elektronica en nemen de inbouw met alle plezier uit handen. Op die manier bezorgen wij onze klanten elke keer weer de ideale oplossing! Bestel snel in de webshop en ook u geniet binnen de kortste keren van het gemak van rit registratie met track & trace.

Fleetmanagement van BLX

Uw wagenpark beheren is een taak die u uiteraard uiterst serieus neemt. Daar is natuurlijk de beste kwaliteit en betrouwbaarheid voor nodig. En dat haalt u gegarandeerd in huis met de producten en diensten voor fleetmanagement systemen van BLX! fleetmanagementsystemen bezorgt niet alleen u en uw organisatie allerlei economische voordelen, het is tevens ecologisch meer verantwoord. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een lager brandstofverbruik en minder slijtage, wat u op korte én lange termijn op kosten zal doen besparen. Op die manier waarborgt u met één systeem direct het milieu en uw eigen bedrijfsvoering.

Hier bij BLX leveren wij (onder andere) fleetmanagement systemen met ECOdrive – een vooraanstaand en vooruitstrevende tool op het gebied van duurzaam rijden. Maar dat is nog niet alles: wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het installeren van fleetmanagement systemen op locatie ! Zo zorgen wij dat u altijd snel een professioneel het beste eindresultaat verkrijgt .
Onze ervaren monteurs komen in een volledig uitgeruste service autos naar u toe op het moment dat u schikt dit bespaart u tijd en kosten. Ga voor meer informatie naar en/of Bestel in onze webshop!

WE CARE ….. FOR SURE

[products ids=”211863″]