Gorinchem

info@blx.nu

+31 (0) 621 282 727

Contact

Wat doen wij

In de 30 jaar dat wij als BLX bezig zijn als installateur, is de kern van inbouw altijd het inbouwen van boardcomputers in vrachtwagens geweest. In deze tijd zijn we altijd merk en type onafhankelijk geweest wat betreft de voertuigen en zeker ook neutraal voor wie wij deze boardcomputers installeren. Dat kan in opdracht zijn van de leverancier maar ook in opdracht van de transporteur zelf. Wij werken onder andere voor Mobicoach, Groeneveld, Crossyn, addsercure, Trimble, Transics, Astrata en Squarell. In deze tijd hebben wij een expertise opgebouwd om al deze systemen op een nette juiste en manier aan te sluiten in het voertuig en te koppelen aan de verschillende componenten in de auto zoals de tachograaf, fms en andere klant specifieke wensen.

Ook voor service steken wij onze handen uit de mouwen. Als er onverhoopt een defect is opgetreden proberen wij zo snel mogelijk afspraken te maken om dit op te lossen.

Brigade achteruitrij camera verwarmd smalle kijkhoek 33x25x40

Verwarmde achteruitrij camera /waterdicht tot IP69 / 12-32Vdc / smalle kijkhoek :33x25x40ᄚ PAL / dag nacht sensor / spiegel – normale weergave / Sony CCD.

Uw auto elektronica op vakkundige manier te laten installeren op locatie

Het kopen van kwalitatieve elektronische autoaccessoires is één ding, maar bij wie moet u zijn om deze ook nog eens op vakkundige manier te laten installeren? Bij BLX bent u voor beide aan het juiste adres. Nadat u uw auto elektronica systemen via onze webshop heeft besteld, komt een van onze ervaren monteurs langs voor de benodigde auto-inbouw. Elke monteur heeft de nodige diploma’s, certificeringen en kennis op zak om de auto-elektronica in te bouwen op uiterst zorgvuldige en vakkundige wijze. Bovendien is iedere service wagen voorzien van een complete uitrusting en daarmee de ideale mobiele werkplaats. De montage en installatie is daarmee doorgaans al snel gebeurd, zodat u nooit lang hoeft te wachten om weer op weg te kunnen.

Uiteraard gebeurt de auto-inbouw op een moment dat het u het beste uitkomt onze planning maakt graag een afspraak met U. Maak een afspraak met BLX door contact op te nemen en wij helpen u zo snel mogelijk verder! De auto-inbouwservice is onze expertise en uw gemak!

Voertuigveiligheid

Door een Radar achterop uw machine of vrachtwagen te plaatsen wordt u altijd gewaarschuwd als er objecten of personen in de buurt van het voertuig zijn.

Cornercam. Met deze oplossing wordt de dodehoek aan de rechterkant geelimineerd. In combinatie met een 7 of 10 inch scherm geeft dit systeem een prachtig overzicht van de vroegere dode hoek. Deze camera heeft 180 gr kijkhoek.

Comfort

Wij maken tegenwoordig alleen nog gebruik van een kwalitatief zeer goede omvormer van Xenteq, zuivere sinus. Deze zijn bij ons te verkrijgen van 300 t/m 4000 Watt, 12 of 24 volt Met afstandsbediening of aan en uitknop. Uiteraard is installatie ook mogelijk.

Magnetrons. In combinatie met de omvormers in vrachtwagens leveren wij ook magnetrons van het merk Severin. Een simpele maar probleemloze magnetron.

Ritten registratie systemen

Wilt u ook uw wagenpark volgen? Wij hebben diverse oplossingen om dit voor u te regelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.